Escape from Naraka - Official RTX Reveal Trailer

  צפיות 61,103

IGN

תגובות
Nandan Mw3
Nandan Mw3 11 שעות לפני
Finaly indian mythical based game ♥
gawr gura overrated
gawr gura overrated שעה לפני
This is a game made in Indonesia, taking an ancient story from Bali Btw
jrch mgn
jrch mgn יום לפני
Temple Run RTX ED.
Vero
Vero יום לפני
RTX is just not worth the crash in frame rates.
Retro Cat
Retro Cat 2 ימים לפני
It would be impressive IF a chick twerking with those background music! And I'm 🐈
Anirban Goswami
Anirban Goswami 2 ימים לפני
A game based on Hindu mythology 😌. Cool
Teman Main
Teman Main 2 ימים לפני
Naraka is sundanese for hell
Yoppi.tv
Yoppi.tv 2 ימים לפני
Agony but local 😁
Noob Saibot
Noob Saibot 3 ימים לפני
denial
WarHoax
WarHoax 3 ימים לפני
No Thanks
Sayu
Sayu 3 ימים לפני
RTX ON baby
Mani Deepak
Mani Deepak 3 ימים לפני
Looks like a 3D Temple Run to me
mobel lejen
mobel lejen 3 ימים לפני
ini lebih kayak iklan nvidia daripada trailer game, gamenya juga aslinya ya kayak yang di trailer, nggak banyak yang bisa ditunjukkin, yang ditonjolkan dan menarik dari game ini cuma ornamen khas bali, udah itu doang, gameplaynya hambar, untuk jaman di mana china gamenya udah selevel Black Myth : Wukong dan terus ngembangin game high level lainnya, kita kayak baru mulai
mobel lejen
mobel lejen 2 ימים לפני
@Ryan Levi aduh sori banget soal penghasilan developer indonesia bro, gua turut prihatin, bener banget sih, harusnya pemerintah jadi investor terbesar game kita, kalo masyarakatnya meremehkan harusnya pemerintah kasih harapan, dengan budget yang gede dan skill mumpuni pasti bisa bikin game bagus yang membuktikan ke masyarakat dan akhirnya bakal lebih support, emang masalah game kita ini semacem paradoks ayam dan telur, masalahnya jadi muter2 di game yang kurang maksimal karna budget minim terus bikin masyarakat meremehkan, atau masyarakat yang nggak supportif yang bikin industri kita nggak berkembang, bener memang solusinya ada di pemerintah industri game dan animasi kurang didukung pemerintah padahal itu bisa jadi pemasukan negara yang gede, korea, jepang, bahkan china yang dulu ampas gamenya sekarang udah bisa bikin pop culture kayak genshin impact, nggak cuma dari game cuannya, tapi dari game juga bisa dibikin action figure, macam2 merchandise dan mungkin suatu saat bakal ada animenya
Ryan Levi
Ryan Levi 2 ימים לפני
@mobel lejen gue nyalahkan pemerintah, teknologi di Indo tidak sebagus di korea, jepang dan cina. Internet cepat buat apa? kata pak mentri. Yah untuk download tutorial, download game engine, transfer teknologi, akses ilmu dll. Pemerintah Korea dan Cina sangat sadar dan suportif terhadap industri gamenya, mereka membangun infrastruktur/fasilitas yg baik untuk memudahkan developer lokal berkembang. developer terbaik Indo lebih milih bekerja untuk studio luar, ada yg di jepang, amerika, eropa dan bahkan gw di cina, karena disini fasilitasnya lebih baik, internet lancar dan gajinya lebih tinggi. Di Indo? gaji tukang bubur lebih tinggi dari pendapatan mayoritas game developer lokal
mobel lejen
mobel lejen 2 ימים לפני
@Ryan Levi kalo memang gamenya bagus tapi diremehin di negeri sendiri harusnya bisa sih coba cari pasar di luar, kayak akhir2 ini gua liat game lokal banyak yang ditujukan buat pasar luar, bahkan nggak ada bahasa indonesianya, maksud gua kalo ngelakuin itu dari dulu dengan MMO mungkin sekarang kita bisa bikin pop culture kayak genshin impact, ya sama kayak yang lu bilang bahwa china juga nyari pasar di luar sampe perusahaan2 game mereka gede, iya gua tau nggak segampang bacotan gua tapi poinnya adalah seandainya memang dulu ada developer indonesia bikin MMO yang bagus dan langsung targetin pasar luar mungkin udah dapet banyak cuan buat ngembangin perusahaan, mungkin masalahnya adalah waktu itu belum ada jalan buat nembusin pasar luar? gua ga tau
Ryan Levi
Ryan Levi 2 ימים לפני
@mobel lejen sudah pernah dicoba agate, toge dan studio game lainnya, but ttp gagal. Meniru pun tidak semudah itu, pasar Indo dan pasar Cina beda, tidak bisa disamakan. Pasar jepang, pasar amerika, pasar korea semua berbeda. Contoh game Blizzard dari amerika malah lebih terkenal di Korea selatan. Apalagi sikap masyarakat indo yg masih suka pesimis dgn produk sendiri, sudah gk beli yang ada dibully.
mobel lejen
mobel lejen 2 ימים לפני
@Ryan Levi sebenrnya sih gua bandingin game indonesia dan china secara keseluruhan ya, maksud gua itu level tertingginya china udah sampe level wukong berarti bener yang gua pikir, kayaknya mereka gede dengan MMO, kenapa kita nggak tiru aja ya kan? coba dari dulu developer kita banyak2in bikin MMO walopun dengan kualitas yang belum bagus di situ kan bisa dijadiin tempat buat cari duit, dari MMO juga bisa bikin komunitas yang gede, china juga awalnya gitu kan? game MMO gambarnya ampas bgt tapi tetep rame yang mainin, kebanyakan game kita kan game side scrolling, petualangan2 single player, game2 casual, kan komunitasnya kecil bahkan nggak ada, iya nggak sih?
Ampadi CR
Ampadi CR 3 ימים לפני
Is it running on quake 3 engine
Michael Joshua
Michael Joshua 3 ימים לפני
UE4
NOSfusion
NOSfusion 3 ימים לפני
Looks like a fun VR game
pacifiedbeaumonte
pacifiedbeaumonte 3 ימים לפני
Gggghhheeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ddd
ddd 3 ימים לפני
so RTX is just a Gamma correction :)
hilihkhintil
hilihkhintil 3 ימים לפני
mantaplah
b.andrews
b.andrews 3 ימים לפני
Crap.
Michael Joshua
Michael Joshua 3 ימים לפני
nah, your taste of game is crap
Ajay Vailaya
Ajay Vailaya 3 ימים לפני
Lord ganesha in naraka is super inaccurate and a insult to all indians..
Cyberpunk Denton
Cyberpunk Denton 2 ימים לפני
"An insult to all Indians" Speak for yourself, rest can speak for themselves.
Patt
Patt 2 ימים לפני
make it identical then even more drama
NAMELESS HOSTAGE
NAMELESS HOSTAGE 2 ימים לפני
Mahadev has an army of ghouls and pretas, so it wouldnt be a stretch that Ganesha would put the protagonist in hell and test his courage for some reason.. Gods always test Humans for some higher purpose..
Ryan Levi
Ryan Levi 3 ימים לפני
Don't judge too soon my friend, the Dev said on their Discord Lord Ganesha is symbolizing hope. The protagonist still has some kindness during his life that will help him to escape from Naraka.
Michael Joshua
Michael Joshua 3 ימים לפני
chill this is just a game
Ajay Vailaya
Ajay Vailaya 3 ימים לפני
Naraka is just sanskrit for hell
Hoang Nam
Hoang Nam 3 ימים לפני
so RTX only do make things brighter ?
J
J 2 ימים לפני
Yes
Reeze The Vampire
Reeze The Vampire 3 ימים לפני
Not even RTX can save a game from looking like it was made in 2008 it seems.
U Cleam
U Cleam 3 ימים לפני
*overproud +62LANDERs noises intensifies 🗿
Mino
Mino יום לפני
lmao this guy right here.
dexie 13
dexie 13 3 ימים לפני
Malu y
Josiah F
Josiah F 3 ימים לפני
shut up nerds this looks cool
Kyle Reed
Kyle Reed 4 ימים לפני
It honestly doesn’t look all that impressive
J
J 2 ימים לפני
Same thing your dad said when you were born
Dhruv Bansal
Dhruv Bansal 2 ימים לפני
Yes
dexie 13
dexie 13 3 ימים לפני
@Aarushi Saha kaos kaki?
Kaze Tdr
Kaze Tdr 3 ימים לפני
Yes..not impressive at all
Bennjamin
Bennjamin 3 ימים לפני
@Aarushi Saha Socks
eyeboxTV Inc.
eyeboxTV Inc. 4 ימים לפני
naraka jahanam.
Achuta Uppu
Achuta Uppu 4 ימים לפני
Why??
融Rui
融Rui 4 ימים לפני
DLSS and raytracing are just gimmicks so that Nvidia can sell more of their overpriced RTX cards.
Holmes 252
Holmes 252 4 ימים לפני
Surely you could just turn up the brightness on your screen and get the extra 60fps rtx tanks off your gpu
Michael Joshua
Michael Joshua 3 ימים לפני
Lol.. no..
Brokeish
Brokeish 4 ימים לפני
looks bad tbh
Kyreem
Kyreem 4 ימים לפני
These kinds of games could use more animations and physics. That is much more impressive than ray tracing. The visuals still look fake, stiff and lifeless.
Michael Joshua
Michael Joshua 3 ימים לפני
this is Indie, not AAA.
abrox
abrox 4 ימים לפני
This game looks like it's only selling point would be RTX.. but even with that it looks like a game from 2010.
TGG EXTRA
TGG EXTRA 2 ימים לפני
@RynDaMan the gameplay is bad aswell, I'm from the same country as the dev and this just not it
Michael Joshua
Michael Joshua 3 ימים לפני
@InUtero well you are blind
RynDaMan
RynDaMan 3 ימים לפני
its indie game dude, nobody talk about graphics for indie game
Mindless Donut
Mindless Donut 3 ימים לפני
Exactly. This is literally just like adding RTX to an old DOOM clone
InUtero
InUtero 4 ימים לפני
@Michael Joshua are you dyslexic
Llew Tree
Llew Tree 4 ימים לפני
Oooooooo now this I’m fascinated by
EFIL WV
EFIL WV 4 ימים לפני
They should make a Last of Us type game called Escape From North Korea. Would make for a nice stealth action game as you make your way from northern North Korea to South Korea. Could be a nice history lesson too.
stealthy
stealthy 3 ימים לפני
Interesting
DazBones
DazBones 4 ימים לפני
genius
Mehdi Nasr
Mehdi Nasr 4 ימים לפני
those fingers make me puke
KK IO
KK IO 4 ימים לפני
Finally *Indonesian* Games Developer
Arnold Schwazanazegger
Arnold Schwazanazegger 2 ימים לפני
Temple run 3D + RTX 😂🤣
mobel lejen
mobel lejen 3 ימים לפני
biasa aja gamenya buat di jaman sekarang, kurang lebih ya kayak yang di trailer ini, emang nggak banyak yang bisa ditunjukin, ini lebih kayak iklan nvidia daripada trailer game, jujur
嵩山国сесарев
嵩山国сесарев 3 ימים לפני
iye iye..
qobil luck
qobil luck 3 ימים לפני
iyatah
TheSamirEzz
TheSamirEzz 4 ימים לפני
Dude should take a tip from Asura, that guy escaped Naraka like, 3 times
drAgonicbroski
drAgonicbroski 4 ימים לפני
I'm so glad someone mentioned asura
Mr Green
Mr Green 4 ימים לפני
Dog poop
conkerlive101
conkerlive101 4 ימים לפני
Escape from mediocrity
Travis Butler
Travis Butler 4 ימים לפני
Tarkov still has better graphics than this with no ray tracing
Mino
Mino יום לפני
keep comparing games like your dad comparing you & your siblings achievement in life.
Z
Z 4 ימים לפני
Its different game
Emperor Gao Zu
Emperor Gao Zu 4 ימים לפני
And what does that have to do with how much you enjoy playing the game?
Adnan Abdul Rahim
Adnan Abdul Rahim 4 ימים לפני
Naraka or neraka in my language means hell
qobil luck
qobil luck 3 ימים לפני
@dexie 13 gw ngasih tau aja 😂 itu dari google
dexie 13
dexie 13 3 ימים לפני
@qobil luck napa malah ngiklan-.-
qobil luck
qobil luck 3 ימים לפני
Escape from Naraka is a hellish first-person action platformer. Journey to another realm to save your beloved from an evil demon named Rangda the Leyak Queen and platform your way through a nightmarish temple where each level will challenge you again and again! . Escape from Naraka is a first-person action platformer with exotic Balinese themes. Taking huge inspiration from Balinese legends and local mythologies, the game makes you platform your way through a nightmarish temple. Every level will challenge you through several themed stages, each of which giving you new trials to complete. You will have to master the arts of dodging and timing to be able to survive! What are you waiting for? Wishlist now and challenge yourself!
Sumit Kumar
Sumit Kumar 4 ימים לפני
Bhai neraka kaun sa word hai yaha 🤣 narak hi hota h
M.K. Syazwan
M.K. Syazwan 4 ימים לפני
Escape from hell..
Silent Hillers
Silent Hillers 4 ימים לפני
Meh
Alejandro Cárdenas
Alejandro Cárdenas 4 ימים לפני
is this temple run 3?
DEAD. GLITCH
DEAD. GLITCH 4 ימים לפני
Temple Run with Ray Tracing cool
Juan Santana
Juan Santana 4 ימים לפני
This should be what happened in those years Asura was sent to Naraka, other than just climbing a tower.
qobil luck
qobil luck 4 ימים לפני
naraka : neraka?
qobil luck
qobil luck 3 ימים לפני
Escape from Naraka is a hellish first-person action platformer. Journey to another realm to save your beloved from an evil demon named Rangda the Leyak Queen and platform your way through a nightmarish temple where each level will challenge you again and again! . Escape from Naraka is a first-person action platformer with exotic Balinese themes. Taking huge inspiration from Balinese legends and local mythologies, the game makes you platform your way through a nightmarish temple. Every level will challenge you through several themed stages, each of which giving you new trials to complete. You will have to master the arts of dodging and timing to be able to survive! What are you waiting for? Wishlist now and challenge yourself!
Nizar Sulthon
Nizar Sulthon 4 ימים לפני
benar
M.K. Syazwan
M.K. Syazwan 4 ימים לפני
@Aravindsrihari B V we have same word..
Aravindsrihari B V
Aravindsrihari B V 4 ימים לפני
Naraka means hell
DeSPoTNemanjaS
DeSPoTNemanjaS 4 ימים לפני
?
Sayak Majumder
Sayak Majumder 4 ימים לפני
L.O.G Lots Of Ganeshas
Sahib
Sahib 4 ימים לפני
Why does rtx off looks better imo
OG IDEOLOGY
OG IDEOLOGY 4 ימים לפני
Because that's your opinion
Elibbb1111
Elibbb1111 4 ימים לפני
Temple run ray tracing
Yan Isakovich
Yan Isakovich 4 ימים לפני
Tarkov…Escape from Tarkov…
Z
Z 4 ימים לפני
It different
DeSPoTNemanjaS
DeSPoTNemanjaS 4 ימים לפני
?
Gussesa
Gussesa 4 ימים לפני
wow, Balinese Culture in the Game.
mobel lejen
mobel lejen 19 שעות לפני
@Zhanhu_Main24 Bali has different hindu culture, don't think hindu in bali and india are same, no it's different at all
mobel lejen
mobel lejen 20 שעות לפני
@Muhamad Rezvan Putra Pratama kurang jauh dia mainnya
Muhamad Rezvan Putra Pratama
Muhamad Rezvan Putra Pratama 20 שעות לפני
@mobel lejen awokawok ada aja orang luar nyamain hindu nya indo sama india
mobel lejen
mobel lejen 3 ימים לפני
Bali has different hindu culture, don't think hindu in bali and india are same, no its different at all
qobil luck
qobil luck 3 ימים לפני
Escape from Naraka is a hellish first-person action platformer. Journey to another realm to save your beloved from an evil demon named Rangda the Leyak Queen and platform your way through a nightmarish temple where each level will challenge you again and again! . Escape from Naraka is a first-person action platformer with exotic Balinese themes. Taking huge inspiration from Balinese legends and local mythologies, the game makes you platform your way through a nightmarish temple. Every level will challenge you through several themed stages, each of which giving you new trials to complete. You will have to master the arts of dodging and timing to be able to survive! What are you waiting for? Wishlist now and challenge yourself!
Gary Hamilton
Gary Hamilton 4 ימים לפני
Was really hoping for an escape from Tarkov competitor but this looks like it could be fun anyways
Nikhil Stephen
Nikhil Stephen 4 ימים לפני
Nice
XploderX
XploderX 4 ימים לפני
Is this game based on Hindu mythology?
qobil luck
qobil luck 3 ימים לפני
@mobel lejen betul basa arab nya neraka bukan naraka tapi kalo yang masih nyambung atau ada hubunganya ama kata atau refrensi neraka dalam perkaatan arab mah klogaslh dari kata -naar tapi kalo naraka iya basa sansakerta. naar artinya api klogslh kalo salah koreksi 🙏
mobel lejen
mobel lejen 3 ימים לפני
@TyMioZun ciplak nenek kau, apaan ciplak? ga jelas
TyMioZun
TyMioZun 3 ימים לפני
@mobel lejen diam la babi dahlah negara ciplak
mobel lejen
mobel lejen 3 ימים לפני
@TyMioZun goblok, itu bukan bahasa arab, naraka itu bahasa sansekerta, di indonesia diserap jadi neraka makanya lu kira itu bahasa arab, nggak usah sok tau pake bahasa inggris, ujung2nya ngomong wrong info, lu yang wrong, malu2in
Aamir Adam
Aamir Adam 3 ימים לפני
@TyMioZun nah lmao its aight man
Yellow Гусь
Yellow Гусь 4 ימים לפני
nice
The Witcher: Nightmare of the Wolf | Official Teaser | Netflix
1:25
The Witcher Netflix
צפיות 918 אלפי
בעלת החלומות - פרק 4 המלא!
25:27
25 FREE PC Programs Every Gamer Should Have [2021]
13:00
Escape from Naraka: Official Trailer
0:55
Xelo Games
צפיות 6 אלפי
בעלת החלומות - פרק 4 המלא!
25:27
יסמין מועלם - מחילה
3:59
Jasmin Moallem
צפיות 20 אלפי
(Prod. By Jordi) אגם בוחבוט - מגבות
2:48
אגם בוחבוט - הערוץ הרשמי
צפיות 1 מיליון
Galaxy S21
0:31
Samsung Israel
צפיות 922 אלפי
Ariana Grande - positions (Official Live Performance) | Vevo
4:21
ArianaGrandeVevo
צפיות 4.7 מיליון
OMG! My Kid Cut My Hair! 😱 #Shorts
0:56
A Plus School
צפיות 30 מיליון